Avís Legal

© 2024 Bluevía Fibra, SL, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La seua denominació social és Bluevía Fibra, SL, amb NIF B10889285

El seu domicili social està en Ronda de la Comunicación s/n, Edificio Sur 2 Distrito Telefónica, 28050 Madrid, Espanya

Està inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, tom 43806, foli 170, inscripció 1, amb full M-773083.

Tots els drets reservats

1. L’informem que este lloc web té per objecte facilitar al públic, en general, el coneixement de les activitats que esta empresa realitza.

2. Els drets de propietat intel·lectual del web, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements que conté són titularitat del Grupo Telefónica, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació d’estos en qualsevol forma i, especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública, posada a disposició i transformació.

3. S’autoritza a l’Usuari, excepcionalment, la reproducció parcial del contingut del web, només i exclusivament, si concorren totes les condicions següents:

Que siga compatible amb les finalitats del web.

Que es realitze amb l’únic objectiu i ànim d’obtindre la informació continguda per a ús personal i privat, de manera que queda absolutament exclòs qualsevol propòsit o ús comercial o per a la seua distribució, comunicació pública, transformació o descompilació.

Que cap dels continguts, documents o gràfics relacionats en este web siga modificat de cap manera.

Que cap gràfic, icona o imatge disponible en este web siga utilitzat, copiat o distribuït, separadament, del text o de la resta d’imatges que l’acompanyen.

Qualsevol altre ús haurà de ser comunicat i autoritzat, prèviament i expressament.

4. El Grupo Telefónica és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis, i específicament dels relatius a les marques registrades “telefónica” i “Bluevía”.


11. La utilització no autoritzada de la informació continguda en este web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial corresponents, donarà lloc a les responsabilitats legalment establides.


12. Bluevía es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la configuració i presentació d’este.


13. Bluevía no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al web, en el seu contingut, ni que este es trobe actualitzat, encara que Bluevía farà tots els possibles per a, si escau, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.


14. Tant l’accés a este web com l’ús que puga fer-se de la informació que conté són de l’exclusiva responsabilitat de qui els realitza. Bluevía no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogueren derivar-se d’este accés o ús de la informació.


17. El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per a gestionar el portal, recaptar informació sobre la utilització d’este, millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seues preferències mitjançant l’anàlisi de la seua navegació. Pot canviar la configuració, conéixer com deshabilitar-les o obtindre’n més informació en la Política de cookies.

18. Competència judicial. Estes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seua elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.