Avís legal

© 2024 Bluevia Fibra, S.L., en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és Bluevía Fibra, SL, amb NIF  B10889285

El seu domicili social és Ronda de la Comunicación s/n, Edificio Sur 2 Distrito Telefónica, 28050 Madrid, Espanya

Està inscrita al Registre Mercantil de Madrid, Volum 43806, Foli 170, Inscripció 1 amb Full M-773083.

Tots els drets reservats

1.L’informem que aquest lloc web té l’objecte de facilitar, al públic, en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza.

2. Els drets de propietat intel·lectual del Web, el codi font, el disseny, l’estructura de navegació, les bases de dades i els diferents elements que s’hi inclouen són titularitat del Grup Telefónica, i ens correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació d’aquests en qualsevol forma i, especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública, posada a disposició i transformació.

3. S’autoritza a l’Usuari, excepcionalment, la reproducció parcial del contingut del Web, exclusivament, si concorren totes les condicions següents:

Que sigui compatible amb les finalitats del Web.

Que es faci només amb l’objectiu i l’ànim d’obtenir la informació inclosa per a un ús personal i privat, amb la qual cosa queda absolutament exclòs qualsevol propòsit o ús comercial o per a la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació.

Que cap dels continguts, documents o gràfics relacionats en aquest Web no es modifiquin de cap manera.

Que cap gràfic, icona o imatge disponible en aquest Web es faci servir, es copiï o es distribueixi separadament del text o de la resta d’imatges que l’acompanyen.

Qualsevol altre ús s’haurà de comunicar i haurà de ser autoritzat amb caràcter previ i expressament.


4. El Grup Telefónica és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis, i específicament dels relatius a les marques registrades “telefónica” i “Bluevía”.


11. La utilització no autoritzada de la informació inclosa en aquest Web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial corresponents, donarà lloc a les responsabilitats que estableix la Llei.


12. Bluevía es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació inclosa en el seu Web o en la seva configuració i presentació.


13. Bluevía no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al Web, en el contingut, ni que aquest estigui actualitzat, encara que Bluevía desenvoluparà els màxims esforços per, si escau, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.


14. Tant de l’accés a aquest Web com de l’ús que es pugui fer de la informació que s’hi inclou, en té la responsabilitat exclusiva qui els efectua. Bluevía no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se del citat accés o ús de la informació.


17.El nostre web fa servir galetes (cookies) pròpies i de tercers per gestionar el portal, demanar informació sobre la utilització d’aquest, millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi de la seva navegació. Pot canviar la configuració, conèixer com deshabilitar-les o obtenir més informació a la Política de Galetes.

18. Competència judicial. Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.