Política de privadesa

Bluevia Fibra, SL, com a titular del lloc web bluevia.es, t’informa que les empreses del Grup Telefónica tenen el compromís de respectar la privadesa dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals, en compliment del que estableix el reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (Reglament General de Protecció de Dades), així com a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

1. Qui és responsable del tractament de les teves dades com a usuari del web bluevia.es?

Bluevia Fibra, SL, és l’empresa del Grup Telefónica responsable del tractament de les teves dades personals com a usuari del web bluevia.es

Nom: Bluevia Fibra, SL

CIF: B10889285

– Adreça: Ronda de la Comunicación s/n, Edificio Sur 2 Distrito Telefónica, 28050 Madrid, Espanya

– Delegat de Protecció de Dades: dpo@bluevia.es

2. Quines dades tractem sobre tu?

Les dades que tractarem sobre tu seran només aquelles que ens proporciones en completar els nostres formularis de contacte, entre les quals hi pot haver:

Dades de caràcter identificatiu: nom, cognoms i correu electrònic.

Dades de l’ús: Empresa

3. Com obtenim i d’on provenen les dades?

Tu ens proporciones directament les teves dades a través del formulari de contacte disponible a la pàgina web bluevia.es.

Posarem a la teva disposició les eines necessàries perquè puguis actualitzar o rectificar aquestes dades.

També les obtenim a través de les galetes que hagis acceptat.

Pots trobar informació sobre la nostra política de galetes aquí. .

4. Per què i per a què fem servir les teves dades?

Sol·licitud d’ajuda: si tens cap dubte o pregunta i t’has posat en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte del nostre web, tractarem les dades que ens hagis facilitat per posar-nos en contacte amb tu i resoldre la teva sol·licitud o sol·licitud d’informació.

La base legítima per demanar i tractar les dades personals descrites en aquesta política de privadesa serà el teu consentiment, el qual tens dret a retirar en qualsevol moment, segons ve explicat tant a l’anterior apartat “Gestió d’informació” com a l’apartat setè d’aquesta política de privadesa.

5. Durant quant de temps conservem les teves dades?

Només conservarem i tractarem les teves dades mentre siguin necessàries per a la finalitat indicada al punt 4 d’aquesta Política, fins que retiris el consentiment que ens empara a tractar les teves dades o ens indiquis que no vols continuar rebent les nostres comunicacions.

6. Qui té accés a les teves dades a més a més de Bluevia Fibra, SL?

Només accedeix a les teves dades Bluevia Fibra, SL, i les Autoritats (per exemple, cossos i forces de seguretat de l’estat o òrgans judicials) que requereixin accedir legalment a la teva informació, així com, si escau, les Administracions amb què necessitem compartir la teva informació per defensar-nos davant de possibles demandes, denúncies o reclamacions de qualsevol mena, així com per posar en el seu coneixement accions fraudulentes, malintencionades o presumptament il·legals.

En qualsevol cas, Bluevia Fibra, SL, sempre garanteix el màxim nivell de protecció a l’accés que aquests tercers tinguin a les teves dades i informació, mitjançant l’establiment de mesures de salvaguardes apropiades que assegurin la confidencialitat i el tractament segur de les teves dades.

7. Quins són els teus drets i com pots controlar les dades?

La normativa de protecció de dades t’atorga una sèrie de drets en relació amb les dades i la informació que tractem sobre tu. Concretament, els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició, portabilitat, així com no ser objecte de decisions automatitzades i a retirar-ne el consentiment en qualsevol moment.

Pots exercir els següents drets de protecció de dades davant de Bluevia Fibra, SL:

Dret d’accés:dret a sol·licitar el detall de les dades que tenim sobre tu i com les tractem, així com obtenir-ne una còpia.

Dret de rectificació:dret a obtenir la rectificació de les teves dades inexactes o errònies, així com a completar les altres que siguin incompletes.

Dret de supressió:dret a sol·licitar l’eliminació o supressió de les dades i la informació en certes circumstàncies. No obstant això, has de tenir en compte que en certes ocasions Bluevia Fibra, SL, està legalment legitimada per continuar conservant i tractant les teves dades (per exemple, per al compliment d’una obligació legal de conservació de dades).

Dret de limitació: dret a restringir o limitar el tractament de les teves dades en certes circumstàncies (per exemple, si aplica la supressió de dades, però, en comptes d’eliminar-les, t’estimes més que les bloquegem i les tractem únicament als efectes de la seva conservació, ja que les necessitaràs posteriorment per interposar una reclamació). De nou, tingues en compte que hi pot haver ocasions en què Bluevia Fibra, SL, estigui legalment legitimada per rebutjar la teva sol·licitud de limitació.

Dret d’oposició:dret a oposar-te al fet que Bluevia Fibra, SL, tracti les teves dades per a una finalitat concreta, en determinades circumstàncies previstes a la normativa i relacionades amb la teva situació personal.

Dret de portabilitat de dades:dret a rebre les teves dades en un format d’ús comú que et permeti portar-les a una altra empresa, així com, si escau, a sol·licitar a Bluevia Fibra, SL, la transmissió directa d’aquestes dades a aquesta altra empresa quan sigui tècnicament possible. Recorda que el dret a la portabilitat és diferent del dret de la portabilitat del teu número de telèfon.

Dret a no ser objecte a decisions automatitzades:dret a oposar-te a ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat de dades (sense intervenció humana), inclosa l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics en tu o t’afecti de manera significativa.

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment:dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment al tractament de les teves dades per a una finalitat concreta, quan estigui basada en aquesta base legitimadora.

Pots consultar l’abast i el detall complet d’aquests drets a la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

Amb caràcter general, podràs exercir tots aquests drets enviant-nos un correu a dpo@bluevia.es

8. Com fem servir les galetes i com les pots gestionar?

Sense perjudici del que s’ha esmentat a la Política de Galetes, Bluevia Fibra, SL, fa servir galetes pròpies i de tercers per donar-te un servei més personalitzat i conèixer com fas ús del servei.

Una galeta és un fitxer que es descarrega al dispositiu en accedir a determinades pàgines web o aplicacions. Les galetes permeten, entre d’altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre el teu nombre de visites, hàbits de navegació o del teu dispositiu i, depenent de la informació que continguin i de la manera com es facin servir, et poden reconèixer com a usuari.

Tingues en compte que per poder utilitzar web www.bluevia.es cal que tinguis habilitades les galetes, especialment aquelles de caràcter tècnic que resulten necessàries perquè Bluevia Fibra, SL, pugui identificar-te com a usuari registrat cada vegada que accedeixis a la nostra aplicació. Bluevia Fibra, SL, fa servir els següents tipus de galetes, les quals són per nosaltres:

– Galetes tècniques:són les que fa servir Bluevia Fibra, SL, que permeten a l’usuari la navegació i la utilització de les diferents opcions o serveis que s’ofereixen com ara mantenir l’usuari identificat perquè quan surti de l’aplicació i torni a entrar més tard, aparegui com a usuari registrat, identificar la sessió.

Recorda que pots permetre, bloquejar o eliminar aquestes galetes quan vulguis a través de les opcions de configuració del teu dispositiu o terminal, així com del teu navegador a internet. Per fer-ho, pots consultar la informació de suport més actualitzada d’aquests dispositius o navegadors per conèixer la manera com pots eliminar les galetes, atès que la manera pot diferir entre diferents versions i sistemes operatius. Com a exemple:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

En el cas que facis servir qualsevol altre navegador d’internet, et recomanem que consultis les diferents opcions de gestió de galetes que poguessin trobar-s’hi disponibles en cada moment, així com, en general, qualssevol altres eines disponibles al mercat per al bloqueig o l’administració de galetes (per exemple, Ghostery o Disconnect).

9. Com tractem les teves dades?

Bluevia Fibra, SL, es preocupa per garantir la seguretat, el secret i la confidencialitat de les teves dades, comunicacions i informació personal. Per fer-ho, com a part del nostre compromís i en compliment de la legislació vigent, hem adoptat les mesures de seguretat i els mitjans tècnics més exigents i robustos per evitar-ne la pèrdua, el mal ús o l’accés sense la teva autorització.

A més a més, ens comprometem a actuar amb rapidesa i responsabilitat en cas que la seguretat de les teves dades pugui estar en perill, i a informar-te’n si fos rellevant.